εντυπωσιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ομοιότητα του Μπίλι Ζέιν με τον Μάρλον Μπράντο όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο 58χρονος ηθοποιός από τα γυρίσματα της ταινίας Waltzing with Brando για τον μεγάλο ηθοποιό.
Ο Ζέιν ανήρτησε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα στον λογαριασμό του στο Instagram.
«#waltzingwithbrandothemovie #cannes Η αληθινή ιστορία του Μάρλον ως “Νονός” του κινήματος των οικολόγων και ως αρχιτέκτοντας της μηδενικής εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα κατά την άφιξή του στο Τετιαρόα το 1970» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ζέιν.
View this post on Instagram
Η ταινία την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Μπιλ Φίσμαν βασίζεται στο βιβλίο του Μπέρναρντ Τζάτζ «Waltzing with Brando: Planning a Paradise in Tahiti» παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες.
Ειδήσεις σήμερα:
- Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία στην Πάρο. Μήνυμα 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων (Βίντεο)
- Μαρίν Λεπέν. Στέρηση του «εκλέγεσθαι» για πέντε χρόνια, ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο
- Θα εορτάζεται στα σχολεία η 1η Απρίλιου. Ημέρα που η Κύπρος ξεσηκώθηκε κατά των Άγγλων, για να ενωθεί με την Ελλάδα
- Η Νορβηγία επαναφέρει τη χρήση των καταφυγίων του Ψυχρού Πολέμου
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ