Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου ορειβάτη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται στον Όλυμπο.
Πυροσβέστες ορειβατικών ομάδων έρευνες και διάσωσης από τη 2η και την 8η ΕΜΑΚ, με τη συνδρομή drone και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου τον αναζητούν για τρίτο 24ωρο, στην περιοχή «Πελεκούδια», σε υψόμετρο 1733μ.
Στην περιοχή αυτή είχαν βρεθεί αντικείμενα και εξοπλισμός που εικάζεται ότι ανήκουν στον 35χρονο.
Ο ίδιος είχε ξεκινήσει το περασμένο Σάββατο ανάβαση στον Όλυμπο κι επρόκειτο να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας.
Καθώς όμως αυτό δεν συνέβη κι ούτε επικοινώνησε με τους οικείους του, ξεκίνησαν έρευνες, που μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες.
Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…
Ειδήσεις σήμερα:
- Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με 212 χλμ./ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού. Μέσα στο αμάξι είχε και δύο ανήλικα παιδιά
- Τραμπ κατά Χάρβαρντ. «Είναι ένα αντισημιτικό ίδρυμα. Δέχεται φοιτητές που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας»
- Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ DJ στη Ναύπακτο για τα ποσοστά. Με 9 ράμματα στο αυτί ο ένας
- Ο Γιώργος Μοσχούρης το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι. Φέρεται να είναι μέλος της Greek Mafia
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ