Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Πάτρα θα μεταφερθεί, σήμερα, η σορός του 9χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία το βράδυ του Σαββάτου στο Τσιλιβή Ζακύνθου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Υπενθυμίζει ότι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, το άτυχο παιδί έπαιζε «κρυφτό» με την παρέα του, όταν αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από κεντρική μονάδα κλιματισμού ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του.
«Πήγε να παίξει, έφυγε το παιδί μας για πέντε λεπτά», εξήγησε ο πατέρας του 9χρονου στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», σημειώνοντας πως έπαιζε συχνά εκεί με άλλα παιδιά. «Εχει τρία χρόνια που έπαιζε το παιδί εκεί».
«Ήταν τα καλώδια ανοιχτά, ακουμπούσαν πάνω στη βάση και πήγε το παιδί να κρυφτεί εκεί και ακούμπησε στο σώμα του», προσέθεσε, αναφέροντας πως έχει άλλο ένα παιδί ηλικίας 1,5 έτους.
Ειδήσεις σήμερα:
- Βασίλης Καλογήρου. Στην Καστοριά οι έρευνες για την εξιχνίαση του θανάτου του 39χρονου. Τι εξετάζει η αστυνομία
- Νέα έρευνα. Το Σινικό Τείχος είναι 3 αιώνες πιο παλιό από όσο νομίζουμε
- Απελευθέρωση ομήρων από τη Χαμάς. Ο Ερυθρός Σταυρός παρέλαβε τους πρώτους δύο Ισραηλινούς
- Οι 10 υπηρεσίες και προϊόντα που είναι πρωταθλητές στην ακρίβεια. Τι συμβαίνει με τα σουπερμάρκετ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ