Εξαφάνιση 17χρονου από τον Καρέα. Αγνοείται από την Τετάρτη. Οι Αρχές ερευνούν τις παρέες του ανήλικου
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Καρέα, λόγω της εξαφάνισης ενός 17χρονου. Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε σήμερα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, Εμμανουήλ (Μάκη) Κ., καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο 17χρονος εμπλέκεται με τρίτα άτομα, τα οποία τον επηρεάζουν στο να πραγματοποιεί επαναλαμβανόμενες φυγές.
Ο Εμμανουήλ (Μάκης) Κ. έχει ύψος 1,75 μ., ζυγίζει 65 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε γκρι μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας και άσπρα αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Πέθανε ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια
Ειδήσεις σήμερα:
- Νεκρός ο ηθοποιός Τζιν Χάκμαν μαζί με τη σύζυγό του. Το ζευγάρι εντοπίστηκε στο σπίτι του στο Μεξικό. Έρευνα για τα αίτια
- Απεργία για τα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου – Θεσσαλονίκη. Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, Μετρό, ΚΤΕΛ και ταξί
- Θεσσαλονίκη. Υποβλήθηκε σε μαστεκτομή χωρίς να έχει καρκίνο. Καταγγελία για ιατρικό λάθος. “Διαλύθηκα ψυχολογικά”
- Live η παρουσίαση του πορίσματος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ