Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου η 39χρονη ερπετολόγος, την οποία δάγκωσε οχιά σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.
Η 39χρονη εθελόντρια ερπετολόγος έπαθε αναφυλακτικό σοκ από το δάγκωμα της οχιάς, το οποίο μάλιστα σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, χτύπησε το κεντρικό νευρικό της σύστημα.
Υπενθυμίζεται πως η 39χρονη κλήθηκε να αντιμετωπίσει το περιστατικό στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Στην προσπάθεια της να απομακρύνει την οχιά, τη δάγκωσε. Αρχικά στο σημείο κατέφθασαν δύο μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια έσπευσε ασθενοφόρο ο γιατρός του οποίου λόγω της επιδείνωσης που παρουσίασε, προχώρησε στη διασωλήνωσή της.

Ειδήσεις σήμερα:
- Ψεύτικοι λογαριασμοί και κατευθυνόμενα σχόλια στα social media. Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες σύμφωνα με την αστυνομία
- Καναδάς. Ο Τριντό απάντησε στον Τραμπ με δασμούς 25 % στις εισαγωγές αμερικανικών προϊόντων
- Τραγωδία στην Πειραιώς. Νεκρός ο οδηγός ταξί, σοβαρά τραυματισμένη η επιβάτιδα
- Άμεσες συνομιλίες για ειρήνη θέλει ο Ζελένσκι. Χαρακτήρισε «λυπηρή» την διαμάχη με τον Τραμπ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ