Έρευνα για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου από πτώση βράχων στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αντώνης Ελευθεριάνος.
Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση με σκοπό να διαπιστωθεί αν προκύπτουν στοιχεία για τη διάπραξη του αδικήματος της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία.
Η εντολή του κ. Ελευθεριάνου είναι να ελεγχθεί ο λόγος που αποδείχθηκε ανεπαρκές το ανάχωμα που έχει κατασκευαστεί στο επίμαχο σημείο καθώς και να διακριβωθεί αν η εν λόγω κατασκευή εξαρχής είχε κατασκευαστικές ατέλειες.
Παράλληλα ο εισαγγελέας ζητά να ερευνηθεί αν υπήρχε συμβατική υποχρέωση συντήρησης του επίμαχου έργου.

Ειδήσεις σήμερα:
- Ψεύτικοι λογαριασμοί και κατευθυνόμενα σχόλια στα social media. Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες σύμφωνα με την αστυνομία
- Καναδάς. Ο Τριντό απάντησε στον Τραμπ με δασμούς 25 % στις εισαγωγές αμερικανικών προϊόντων
- Τραγωδία στην Πειραιώς. Νεκρός ο οδηγός ταξί, σοβαρά τραυματισμένη η επιβάτιδα
- Άμεσες συνομιλίες για ειρήνη θέλει ο Ζελένσκι. Χαρακτήρισε «λυπηρή» την διαμάχη με τον Τραμπ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ