Mε δύο βαλίτσες γεμάτες κλοπιμαία εντοπίστηκε 35χρονος επιβάτης του ΚΤΕΛ.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ είχαν την πληροφορία ότι σε λεωφορείο το οποίο κινείται από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα άτομο το οποίο κρίνεται ύποπτο. Μαζί με συναδέλφους τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού έστησαν μπλόκο στα διόδια των Αφιδνών.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έπειτα από έλεγχο στο λεωφορείο διαπίστωσαν ότι ένας 35χρονος από την Θεσσαλονίκη έχει στις αποσκευές του δύο βαλίτσες γεμάτες κλοπιμαία. Εντοπίστηκαν δύο ηλεκτρικά πατίνια, κινητά τηλέφωνα, λαθραία τσιγάρα, μπουκάλια με ελαιόλαδο, φορτιστές και πολλά άλλα αντικείμενα.
Όταν οδήγησαν τον 35χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού προχώρησαν σε δεύτερο έλεγχο και διαπίστωσαν ότι στο εσώρουχό του –μάλιστα φορούσε και μία πάνα ακράτειας- είχε κρυμμένα 1. 280 ευρώ, για τα οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους.
Ειδήσεις σήμερα:
- Ισχυρά φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο από το βράδυ. Που θα βρέξει το Σάββατο (Χάρτες)
- Τουλάχιστον 144 νεκροί από τον σεισμό στη Μιανμάρ. Φόβοι για χιλιάδες νεκρούς, εκατοντάδες οι αγνοούμενοι
- Τέμπη. Γνήσια σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη της ΕΛΑΣ τα τρία βίντεο με το εμπορικό τρένο
- Η Ματίνα Παγώνη έχασε τις εκλογές της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας μετά από 12 χρόνια
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ