Παραμένει το κρύο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό της Τρίτης (11/2).
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα κατά 3 με 4 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά.
Στα νησιά του Ιονίου, τα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα νοτιότερα νησιά των Κυκλάδων θα φτάσει τους 13 με 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα δεν θα ξεπεράσει τους 8 με 10 βαθμούς Κελσίου.
Παγετός θα σημειωθεί τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, στα βόρεια κατά τόπους ισχυρός.
Καιρός: Πού αναμένονται βροχές
Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις.
Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, οι οποίες από το απόγευμα θα είναι περισσότερες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Στερεά.
Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο ως 7 μποφόρ.
Ειδήσεις σήμερα:
- Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Ρουμπάνης. Το χάλκινο στο επί κοντώ το ’56 στη Μελβούρνη
- Απειλητικό email σε 30 σχολεία της Κύπρου για βόμβες. “Το Ισλάμ θα επικρατήσει”. Πραγματοποιήθηκε προληπτική εκκένωση
- Με επιθετικό καρκίνο του προστάτη διαγνώστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου. “Δεν είναι μακριά η ώρα του αποχαιρετισμού” δήλωσε
- Έλεγχο φοροδιαφυγής σε 800 φορολογούμενος ξεκίνησε η εφορία. Εισόδημα 10.000 ευρώ και οι δαπάνες 300.000
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ