Επιδρομές της Αστυνομίας σε σπίτια διαδηλωτών για τον Ιμάμογλου. Συνελήφθησαν δημοσιογράφοι
Συνεχής είναι η πολιτική ένταση στην Τουρκία μετά την προφυλάκιση του δημάρχου Κωνσταντινούπολης και βασικού πολιτικού αντιπάλου του Ταγίπ Ερντογάν, Εκρέμ Ιμάμογλου, ώσπου να διεξαχθούν οι δίκες του για δύο διακριτές υποθέσεις διαφθοράς και «τρομοκρατίας».
Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι επιχειρήσεις της τουρκικής αστυνομίας σε Κωνσταντινούπολη κι άλλες πόλεις, όπως η Αττάλεια, είναι διαρκείς, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έχουν καταγραφεί συλλήψεις δημοσιογράφων.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν συλληφθεί δημοσιογράφοι οι οποίοι κάλυπταν τις διαδηλώσεις υπέρ του Εκρέμ Ιμάμογλου και έχουν οδηγηθεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Κωνσταντινούπολης.
10 γεγονότα που συνέβησαν σαν σήμερα, 24 Μαρτίου. Χουντίνι, Γιόχαν Κρόιφ και Ιούλιος Βερν
Ειδήσεις σήμερα:
- Νέες διαρροές δεδομένων κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης Τραμπ. Βρήκαν ακόμα και τα κινητά υπουργών
- Σαββατοκύριακο με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας. Πότε αναμένεται βελτίωση
- Σεισμός 7,7 Ρίχτερ Μιανμάρ. Ξεπέρασαν τους 1000 οι νεκροί. Νερά πισίνας από ουρανοξύστη σάρωσαν πεζούς
- Ισχυρά φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο από το βράδυ. Που θα βρέξει το Σάββατο (Χάρτες)
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ