Επιχείρηση σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στην πλατεία Εξαρχείων πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών δεδομένων, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον συγκεκριμένο χώρο συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 φιάλες αλκοολούχων ποτών σε κιβώτια, πέτρες και λοιπά οικοδομικά υλικά.

Ειδήσεις σήμερα:
- Αυτή είναι η πλουσιότερη ηθοποιός στον κόσμο με περιουσία δισεκατομμυρίων. Δεν πάει εύκολα το μυαλό!
- Ο χριστιανός βουλευτής στην Τουρκία που τίμησε την 110η επέτειο γενοκτονίας των Αρμενίων. Εκδηλώσεις και στη Θεσσαλονίκη
- “Δεν ήταν η πρώτη φορά” λέει η 85χρονη που της πέταξαν βαρελότα στον Πόρο. Συνελήφθη ένας 15χρονος
- Σφραγίζεται το απόγευμα το φέρετρο του Πάπα. Αναλυτικά η διαδικασία ταφής. Τα 9 φαβορί για την διαδοχή
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ