Μερικές ημέρες -αν όχι εβδομάδες- θα χρειαστεί να περιμένουν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων τα οποία ταξίδεψαν από τη Νότια Κορέα ως το Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας στο κατάστρωμα ενός πλοίου.
Κι αυτό γιατί οι ακραίες θερμοκρασίες οι οποίες επικρατούν αυτήν την εποχή στην ευρύτερη περιοχή είχε ως αποτέλεσμα τα οχήματα να παγώσουν στην κυριολεξία.
το στρώμα του πάγου το οποίο έχει σκεπάσει σαν λευκό πέπλο όλο το κατάστρωμα είναι τόσο παχύ που θα χρειαστεί να περάσουν αρκετές ημέρες ώστε να αφαιρεθεί ή έστω να υποχωρήσει ώστε τα οχήματα να αποβιβαστούν και το μακρύ ταξίδι τους από τη Νότια Κορέα ως το Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας να τελειώσει.
Το φαινόμενο, δεν προκαλείται μόνο από τις χαμηλές θερμοκρασία αλλά και από τη θαλασσοταραχή.
Εξαιτίας αυτής, αρκετή ποσότητα νερού φτάνει έως και το κατάστρωμα καλύπτοντας το φορτίο με νερό -στην προκειμένη περίπτωση θαλασσινό- το οποίο στη συνέχεια παγώνει δημιουργώντας ένα παχύ στρώμα πάγου.

Ειδήσεις σήμερα:
- Γιατί ο Μπομπ Ντίλαν ήθελε να χτυπήσει τον Γούντι Άλεν. Η ιστορία πίσω από τη γνωριμία των 2 θρύλων
- Τουρκικά ΜΜΕ. Η Ελλάδα πρώτη επιλογή για χρυσή βίζα μέσω αγοράς ακινήτων. Πόσα πλήρωσαν το 2024
- Στήριξη Βάσιας Τριφύλλη σε Φιλιππίδη για Παπούλια. «Είναι ωραία γυναίκα, πώς είναι δυνατόν να μην της δείξει κάτι;»
- Με καταδίκες για βιασμό ο δράστης των επιθέσεων με κατσαβίδι στο Κορωπί. Τα χειρόγραφα σημειώματα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ