Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες, εκ των οποίων ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ύψος της Χαλάστρας.
Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο τύπου κάραβαν, στο οποίο επέβαιναν μετανάστες, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του πέφτοντας σε διαχωριστική τάφρο. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική που απεγκλώβισε νεκρό τον οδηγό του οχήματος, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.
Από την αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για παράνομη μεταφορά μεταναστών. Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:
- Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο τηλεοπτικός θρύλος Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν. Ο Σογκούν και ο ιερέας Ραλφ ντε Μπρικασάρ (βίντεο)
- Νέες διαρροές δεδομένων κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης Τραμπ. Βρήκαν ακόμα και τα κινητά υπουργών
- Σαββατοκύριακο με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας. Πότε αναμένεται βελτίωση
- Σεισμός 7,7 Ρίχτερ Μιανμάρ. Ξεπέρασαν τους 1000 οι νεκροί. Νερά πισίνας από ουρανοξύστη σάρωσαν πεζούς
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ