Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα, αποκάλυψε σήμερα η Δανάη Μπάρκα με την οποία έχουν στενή οικογενειακή σχέση.
Ο ηθοποιός, όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, περνά μια περιπέτεια με την υγεία του και αυτός είναι και ο λόγος που ακυρώθηκαν παραστάσεις τού «Μπαμπάδες με ρούμι» μέχρι τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα.
Ο 65χρονος αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.
Η Δανάη Μπάρκα, την οποία έχει μεγαλώσει από παιδί ο ηθοποιός, μίλησε σήμερα στην έναρξη της εκπομπής της για αυτή την περιπέτεια του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.
«Ευχαριστούμε για τα μηνύματα, γιατί έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα την Τετάρτη το βράδυ, τώρα όμως είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι σε μια τέτοια κατάσταση. Από βδομάδα θα δούμε τι μπορώ να πω, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.
«Τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, γιάτρεψε ο ένας τον άλλο. Είναι στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, εκτός κινδύνου, σε μια ειδική μονάδα θεραπείας. Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο Αλίκη ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις», συμπλήρωσε.
Ειδήσεις σήμερα:
- Γιατί ο Μπομπ Ντίλαν ήθελε να χτυπήσει τον Γούντι Άλεν. Η ιστορία πίσω από τη γνωριμία των 2 θρύλων
- Τουρκικά ΜΜΕ. Η Ελλάδα πρώτη επιλογή για χρυσή βίζα μέσω αγοράς ακινήτων. Πόσα πλήρωσαν το 2024
- Στήριξη Βάσιας Τριφύλλη σε Φιλιππίδη για Παπούλια. «Είναι ωραία γυναίκα, πώς είναι δυνατόν να μην της δείξει κάτι;»
- Με καταδίκες για βιασμό ο δράστης των επιθέσεων με κατσαβίδι στο Κορωπί. Τα χειρόγραφα σημειώματα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ