Συγκλονιστικό βίντεο με έναν Έλληνα αλεξιπτωτιστή να κρέμεται στον αέρα στα 5.000 πόδια στην Κύπρο ήρθε τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας.
Κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης, βρέθηκε κρεμασμένος στο κενό, σε απόσταση 4,5 μέτρων από το αεροσκάφος, καθώς «κόλλησε» στο αεροπλάνο από το οποίο πήδηξε, γιατί ποτέ δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του.
Ο ίδιος κατάφερε στη συνέχεια να ξεμπλοκάρει το αλεξίπτωτο, ενώ τον κρατούσε ο κρίκος ασφαλείας που συνδέει τον ιμάντα με τον σάκκο του αλεξίπτωτου.
Τελικά, οι άλλοι αλεξιπτωτιστές που βρίσκονταν στο αεροπλάνο, τον τράβηξαν μέσα και απέτρεψαν μια πιθανή τραγωδία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το κανάλι, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, θα βραβεύσει τα στελέχη που συμμετείχαν στην επιχείρηση αντιμετώπισης έκτακτης κατάστασης, καθώς και όλο το πλήρωμα του αεροσκάφους.
Πηγή βίντεο: reporter
Ακούστε podcast από τη Μηχανή του Χρόνου στο podstories.gr

Ειδήσεις σήμερα:
- Τέμπη. Τίτλους σπουδών και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ζητά ο ανακριτής από τους τεχνικούς συμβούλους
- Η Κίνα απαντά στον Τραμπ με δασμούς 84% στα αμερικανικά προϊόντα
- Χαλκίδα. 75χρονος σκότωσε 50χρονο άνδρα που αγόρασε το σπίτι που έχασε σε πλειστηριασμό και αυτοκτόνησε. Το χρονικό
- Σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας. Μεγάλες συγκεντρώσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ