Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε την δική της 89χρονης η οποία έδερνε τον 91χρονο σύζυγό της, στη Θεσσαλονίκη. Μετά την αναβολή της εκδίκασης το δικαστήριο ήρε την κράτηση της 89χρονης η οποία αφέθηκε ελεύθερη.
Αυτό έγινε επειδή δεν προσήλθε να καταθέσει το θύμα και έλειπε η έκθεση της ιατροδικαστικης εξέτασης.
Η έδρα έκανε συστάσεις στην 90χρονη για τα περιστατικά βίας εις βάρος του συζύγου της. Η κατηγορούμενη παραδέχτηκε ότι χτυπούσε παλαιότερα το σύζυγό της.
“Δεν τον χτυπούσα όμως για να τον σκοτώσω…”, ισχυρίστηκε.
Πηγή : GRTIMES

Ειδήσεις σήμερα:
- Το μοιρολόι της Παναγίας στις Καρυές Χίου. Ένα έθιμο που διαδραματίζεται μετά το τέλος της ακολουθίας των Παθών (βίντεο)
- Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Μ. Παρασκευή. Υποχρεωτική ημιαργία για τα καταστήματα
- “Λαβράκι” της ΑΑΔΕ σε κρυφά Airbnb με κέρδη άνω των 8 εκατ. ευρώ. Πως τα εντόπισαν
- Αδειάζει η Αθήνα για το Πάσχα. Πάνω από 30΄οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό. Σύμμαχος η μείωση 12% στην τιμή της αμόλυβδης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ