«Η προσπάθεια για ασφαλή ταξίδια με πλοίο συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση», δήλωσε, νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την επίσκεψη του στο λιμάνι του Πειραιά.
Ο υπουργός επισκέφτηκε την πύλη Ε9, στο πλαίσιο της εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.
«Οι έλεγχοι από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος είναι πλήρεις και πραγματοποιούνται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Την τελευταία εβδομάδα, δυστυχώς, δεν επετράπη η επιβίβαση σε πάνω από 4.500 άτομα», πρόσθεσε.
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για ακόμη μία φορά, κάλεσε τους ταξιδιώτες να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να παραμείνουν υγιείς οι ίδιοι αλλά και οι δικοί τους άνθρωποι. «Ζητώ και πάλι τη συνεργασία των επιβατών.
Την παρουσία τους μιάμιση ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου τους, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και την τήρηση των μέτρων προστασίας στη διάρκεια του ταξιδιού. Προστατεύουμε τον εαυτό μας, ταξιδεύουμε με ασφάλεια, χαιρόμαστε το καλοκαίρι», κατέληξε κ. Πλακιωτάκης.
Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…
Ειδήσεις σήμερα:
- Δολοφονία Μόσχουρη-Χαλάνδρι. Καταμετρήθηκαν 40 κάλυκες στο σημείο της ενέδρας. Είναι πολυσύχναστο μέρος
- Το DNA των κατοίκων της αρχαίας Καρχηδόνας ήταν περισσότερο ελληνικό παρά φοινικικό, λένε επιστήμονες του Χάρβαρντ
- Αυτή είναι η πλουσιότερη ηθοποιός στον κόσμο με περιουσία δισεκατομμυρίων. Δεν πάει εύκολα το μυαλό!
- Ο χριστιανός βουλευτής στην Τουρκία που τίμησε την 110η επέτειο γενοκτονίας των Αρμενίων. Εκδηλώσεις και στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ