Δεν προκρίθηκε στο τελικό της Σκοποβολής 10μ. με αεροβόλο πιστόλι η Άννα Κορακάκη. Έμεινε εκτός τελικού στα 10μ. Σκοποβολής Γυναικών με αεροβόλο πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς εγκατέλειψε την προσπάθειά της, ενώ είχε αρχίσει την τέταρτη σειρά βολών.
Στον πρώτο γύρο η Άννα Κορακάκη ευστόχησε σε 90 βολές και στην συνέχεια πέτυχε 93 στις 94.
Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και στον τέταρτο γύροδεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες της, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού.
Κορακάκη: Τι συνέβη στον 4ο γύρο
Η Κορακάκη εγκατέλειψε ενώ είχε αρχίσει την τέταρτη σειρά βολών και μέχρι εκείνο το σημείο είχε 304 βαθμούς. Η χρυσή Ολυμπιανίκης στο Ρίο κατετάγη 44η και τελευταία, μεταξύ των αθλητριών που έλαβαν μέρος στο προκριματικό.
Σύμφωνα με το gazzetta.gr, η Άννα Κορακάκη εγκατέλειψε την προσπάθειά της στα προκριματικά των 10 μέτρων αεροβόλου πιστολιού καθώς είναι άρρωστη με πυρετό.
Μάχη για πρόκριση στον τελικό έδωσε ακόμα μία Ελληνίδα σκοπεύτρια, η Χριστίνα Μόσχη, η οποία κατετάγη 29η καθώς συγκέντρωσε 569-7x στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πηγή φωτογραφίας: Sport 24
Ειδήσεις σήμερα:
- Γιατί ο Μπομπ Ντίλαν ήθελε να χτυπήσει τον Γούντι Άλεν. Η ιστορία πίσω από τη γνωριμία των 2 θρύλων
- Τουρκικά ΜΜΕ. Η Ελλάδα πρώτη επιλογή για χρυσή βίζα μέσω αγοράς ακινήτων. Πόσα πλήρωσαν το 2024
- Στήριξη Βάσιας Τριφύλλη σε Φιλιππίδη για Παπούλια. «Είναι ωραία γυναίκα, πώς είναι δυνατόν να μην της δείξει κάτι;»
- Με καταδίκες για βιασμό ο δράστης των επιθέσεων με κατσαβίδι στο Κορωπί. Τα χειρόγραφα σημειώματα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ