Δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση άσκησε ο εισαγγελέας στην Ειρήνη Μουρτζούκου.
Η 24χρονη συνελήφθη νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης, έπειτα από την τρίτη μήνυση του συντρόφου της μητέρας της, καθώς όπως υποστηρίζει ο ίδιος, τον είχε «φωτογραφίσει» ως βιαστή της. Στη συνέχεια, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου θα παραμείνει κρατούμενη και αύριο, Παρασκευή 22/11, θα δικαστεί για το πλημμεληματικού χαρακτήρα αδίκημα σε βάρος της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News μετά τη σύλληψή της, ανέφερε πως δεν είναι καλά.
Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου είχε μεταβεί στο Aστυνομικό Tμήμα Αμπελόκηπων προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά γνωστού παρουσιαστή της τηλεόρασης. Ωστόσο, εκκρεμούσε αυτόφωρο σε βάρος της και συνελήφθη. «Πήγα σήμερα να κάνω μήνυση. Ενημέρωσα το δικηγόρο μου και μου είπαν πήγαινε. Εκεί με ενημέρωσαν για το αυτόφωρο. Κόντεψε να πεθάνει ο πατέρας μου, με αυτά που άκουσε. Δεν θα αντέξω. Όλες οι εκπομπές βγάζουν κουτσομπολιά αντί να ασχοληθούν με τους θανάτους», φέρεται να ανέφερε αρχικά.
«Είμαι ταραγμένη, δεν μπορώ, δεν αντέχω εδώ. Αν με κρατήσουν μέσα θα κρεμαστώ να δουν τι θα πάθουν αυτοί που μου κάνουν μηνύσεις», κατέληξε.
Ειδήσεις σήμερα:
- Βασίλης Καλογήρου. Στην Καστοριά οι έρευνες για την εξιχνίαση του θανάτου του 39χρονου. Τι εξετάζει η αστυνομία
- Νέα έρευνα. Το Σινικό Τείχος είναι 3 αιώνες πιο παλιό από όσο νομίζουμε
- Απελευθέρωση ομήρων από τη Χαμάς. Ο Ερυθρός Σταυρός παρέλαβε τους πρώτους δύο Ισραηλινούς
- Οι 10 υπηρεσίες και προϊόντα που είναι πρωταθλητές στην ακρίβεια. Τι συμβαίνει με τα σουπερμάρκετ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ