Εγκεφαλικά νεκρός είναι ο 3χρονος Άγγελος μετά από τα βασανιστήρια που υπέστη στο Ηράκλειο και για τα οποία κατηγορούνται η μητέρα του και σύντροφός της.
Οι παππούδες του εξέφρασαν την επιθυμία να δωρίσουν τα όργανά του, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης.
Ωστόσο, η δικηγόρος της 26χρονης μητέρας του παιδιού, Αριστέα Καλαϊτζάκη μίλησε στο Star και ανέφερε: «Η γιαγιά του παιδιού είναι στη δυσάρεστη θέση να αποφασίσει για τη δωρεά των οργάνων. Θα το κάνει. Αυτό που θέλει είναι καρδούλα του Άγγελου να χτυπάει σ΄ένα άλλο παιδάκι».
Για την αντίδραση της προφυλακισμένης μητέρας του Άγγελου η δικηγόρος ανέφερε: «Ρωτούσε τη μαμά της για το τι κάνει το παιδί ενώ η μητέρα της, της έλεγε ότι το παιδί έχει τελειώσει, πάει ο Άγγελος. Σαν να μην αντιλαμβανόταν αυτό που της λέει».
Ειδήσεις σήμερα:
- Η «αυτοκρατορία» του πλούτου. Ο Έλον Μασκ στην Κορυφή της Λίστας Forbes
- Η Φίνος Φιλμ γιορτάζει την πρωταπριλιά με θρυλικές στιγμές του Ελληνικού Κινηματογράφου (Βίντεο)
- Μήνας αίματος στην Αττική. 18 Νεκροί από τροχαία. Χιλιάδες παραβάσεις στους δρόμους
- Διαιτητής έβγαλε νοκ άουτ τον προπονητή με… χτύπημα καράτε (Βίντεο)
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ