Σε ηλικία 94 ετών πέθανε η ηθοποιός Τζίνα Ρόουλαντς, η οποία είχε υποδυθεί την ηλικιωμένη Άλι που έπασχε από Αλτσχάιμερ στην ταινία «The Notebook».
Η αμερικανίδα ηθοποιός είχε βραβευτεί τρεις φορές με Emmy ενώ υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ 2 φορές. Άλλες ταινίες που είχε πρωταγωνιστήσει είναι Gloria (1980) και A Woman Under the Influence (1974).
Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο γιος της Τζον Κασσαβέτης. Είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι η Ρόουλαντς έπασχε από Αλτσχάιμερ. «Έχει πλήρη άνοια. Είναι τόσο παράξενο — το ζήσαμε, το έπαιξε στη μεγάλη οθόνη, και τώρα το ζούμε ξανά στην πραγματικότητα», είχε πει.
Πηγή εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΕΡΑ/LUC SKEUDENER
ΗΠΑ. 8χρονη επιτέθηκε με ρόπαλο σε ληστή που πάλευε με τον πατέρα της
Ποιους καταγγέλλει η Ιμάν Κελίφ για διαδικτυακή επίθεση στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Ειδήσεις σήμερα:
- Κλιμακώνεται η ένταση Ινδίας- Πακιστάν. “Ούτε σταγόνα νερού του ποταμού Ινδού δε θα φτάσει στο Πακιστάν”
- Ασθενής πήρε φωτιά και υπέστη εγκαύματα κατά τη διάρκεια χειρουργείου. ΕΔΕ από το υπουργείο Υγείας
- Το Πεκίνο διαψεύδει τον Τραμπ για τις συνομιλίες με τον Σι Τζινπίνγκ. «Δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις για τους δασμούς»
- Παγκόσμια σύναξη ηγετών στην κηδεία του Πάπα. “Σπαζοκεφαλιά” του Βατικανού το που θα καθίσουν
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ