Προθεσμία ζήτησε και έλαβε για να απολογηθεί τη Δευτέρα ο καθ’ ομολογίαν μητροκτόνος στο Αιγάλεω.
Ο 20χρονος πριν από λίγο οδηγήθηκε στην εισαγγελία και εκτελέστηκε το ένταλμα που είχε εκδοθεί για τη σύλληψή του.
Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορία, οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.
Σημειώνεται ότι ο δράστης παραδόθηκε το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου ομολόγησε ότι τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω.
Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, την περασμένη Τετάρτη, μέσα στο σπίτι της, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έφερε βαθιά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και το στήθος της.
Ειδήσεις σήμερα:
- Βασίλης Καλογήρου. Στην Καστοριά οι έρευνες για την εξιχνίαση του θανάτου του 39χρονου. Τι εξετάζει η αστυνομία
- Νέα έρευνα. Το Σινικό Τείχος είναι 3 αιώνες πιο παλιό από όσο νομίζουμε
- Απελευθέρωση ομήρων από τη Χαμάς. Ο Ερυθρός Σταυρός παρέλαβε τους πρώτους δύο Ισραηλινούς
- Οι 10 υπηρεσίες και προϊόντα που είναι πρωταθλητές στην ακρίβεια. Τι συμβαίνει με τα σουπερμάρκετ
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ