«Δικτάτορα» αποκαλεί ο Τραμπ τον Ζελένσκι. Τον προειδοποιεί να «κινηθεί γρήγορα, αλλιώς δεν θα του μείνει χώρα»

«Δικτάτορα» αποκαλεί ο Τραμπ τον Ζελένσκι. Τον προειδοποιεί να «κινηθεί γρήγορα, αλλιώς δεν θα του μείνει χώρα»

Νέα οξύτατη επίθεση εξαπέλυσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά του Ουκρανού ομολόγου του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αποκαλώντας τον «δικτάτορα χωρίς εκλογές», προειδοποιώντας τον ότι «καλά θα κάνει να κινηθεί γρήγορα, αλλιώς δεν θα του μείνει χώρα».

«Ένας δικτάτορας χωρίς εκλογές, ο Ζελένσκι καλά θα κάνει να κινηθεί γρήγορα, αλλιώς δεν θα του μείνει χώρα», έγραψε ο Τραμπ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Χθες ο Τραμπ επιτέθηκε στον Ζελένσκι κατηγορώντας ότι «ξεκίνησε τον πόλεμο» στην Ουκρανία, με τον Ουκρανό πρόεδρο να απαντά σήμερα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος «ζει σε μια φούσκα ρωσικής παραπληροφόρησης».

Μια από τις κριτικές Μόσχας και πλέον και του προέδρου Τραμπ είναι ότι η θητεία του Ζελένσκι στην προεδρία έληξε τον Μάιο και πως το Κίεβο πρέπει ως εκ τούτου να διεξαγάγει εκλογές. Σύμφωνα με το Κίεβο, οι εξουσίες του Ζελένσκι παραμένουν σε ισχύ βάσει του στρατιωτικού νόμου που ισχύει στην Ουκρανία.

«Σκεφτείτε το: ένας μέτρια επιτυχημένος κωμικός, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έπεισε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να ξοδέψουν 350 δισεκατομμύρια δολάρια για έναν πόλεμο που δεν μπορούσε να κερδηθεί, που δεν χρειαζόταν ποτέ να ξεκινήσει, αλλά έναν πόλεμο που, χωρίς τις ΗΠΑ και τον “Τραμπ”, δεν θα μπορέσει ποτέ να διευθετήσει. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξοδέψει 200 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα από την Ευρώπη, ενώ τα χρήματα της Ευρώπης είναι εγγυημένα, την ώρα που οι ΗΠΑ δεν θα πάρουν τίποτα πίσω. Γιατί ο “Υπναράς” Τζο Μπάιντεν δεν απαίτησε εξίσωση, δεδομένου ότι αυτός ο πόλεμος είναι πολύ πιο σημαντικός για την Ευρώπη απ’ ό,τι για εμάς — έχουμε έναν μεγάλο, όμορφο ωκεανό ως διαχωριστικό;

Πέρα από αυτό, ο Ζελένσκι παραδέχεται ότι τα μισά από τα χρήματα που του στείλαμε “ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ”. Αρνείται να προχωρήσει σε εκλογές, είναι πολύ χαμηλά στις ουκρανικές δημοσκοπήσεις, και το μόνο στο οποίο ήταν καλός ήταν να “παίζει” τον Μπάιντεν “σαν βιολί”. Ένας δικτάτορας χωρίς εκλογές, ο Ζελένσκι πρέπει να κινηθεί γρήγορα, αλλιώς δεν θα του έχει μείνει χώρα.

Εν τω μεταξύ, εμείς διαπραγματευόμαστε με επιτυχία τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία, κάτι που όλοι παραδέχονται ότι μόνο ο “Τραμπ” και η κυβέρνηση Τραμπ μπορούν να κάνουν. Ο Μπάιντεν δεν προσπάθησε ποτέ, η Ευρώπη απέτυχε να φέρει ειρήνη, και ο Ζελένσκι πιθανότατα θέλει να διατηρήσει τη “χρυσοφόρα ροή” χρημάτων. Αγαπώ την Ουκρανία, αλλά ο Ζελένσκι έχει κάνει φρικτή δουλειά, η χώρα του είναι κατεστραμμένη και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άνθρωποι έχουν πεθάνει άσκοπα — και όλα αυτά συνεχίζονται…»

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακαλούμε σχολιάζετε κόσμια. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται αποδεκτά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mixanitouxronou.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Χρίστος Βασιλόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Δημήτρης Πετρόπουλος

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος Ο.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος

Έδρα - Γραφεία: Σόλωνος 85, ΑΘΗΝΑ 10679

ΑΦΜ: 800991040, ΔΟΥ: Α' Αθηνών

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2103647909

close menu

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.