Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη. Η υπεράσπισή του ζητά αναπαράσταση του βιασμού για τον οποίο κατηγορείται
Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος δικάζεται για δυο απόπειρες βιασμού αλλά και για βιασμό κατ εξακολούθηση σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.
Σήμερα στο δικαστήριο εξετάζεται, κεκλεισμένων των θυρών, η ηθοποιός που είχε καταγγείλει τον κατηγορούμενο για βιασμό της κατ΄ εξακολούθηση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η υπεράσπισή του υπέβαλε αίτημα αναπαράστασης της καταγγελλόμενης από τη μάρτυρα πράξης βιασμού. Και αυτό διότι, σύμφωνα με την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη η μάρτυρας έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προτάθηκε στο ακροατήριο η αναπαράσταση να γίνει με συνεργάτη της υπεράσπισης, γυναίκα δικηγόρο. Πλην όμως η καταγγέλλουσα φέρεται να διαφωνεί με αυτό το αίτημα. Το δικαστήριο βρίσκεται σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα.

Ειδήσεις σήμερα:
- Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με 212 χλμ./ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού. Μέσα στο αμάξι είχε και δύο ανήλικα παιδιά
- Τραμπ κατά Χάρβαρντ. «Είναι ένα αντισημιτικό ίδρυμα. Δέχεται φοιτητές που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας»
- Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ DJ στη Ναύπακτο για τα ποσοστά. Με 9 ράμματα στο αυτί ο ένας
- Ο Γιώργος Μοσχούρης το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι. Φέρεται να είναι μέλος της Greek Mafia
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ