Στην πιστοποίηση ότι το εμπορικό τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη είναι η αμαξοστοιχία που εμφανίζουν τα τρία νέα βίντεο που παραδόθηκαν από τον δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο στον ανακριτή δύο χρόνια μετά, προβαίνουν οι δύο δικαστικοί πραγματογνώμονες που είχαν οριστεί από τον εφέτη ανακριτή.
Ειδικότερα, στις εκθέσεις τους, μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι στο εμπορικό τρένο δεν εικονίζεται άλλο φορτίο πλην των δηλωθέντων, κατά συνέπεια αποκλείουν την ύπαρξη ύποπτου φορτίου.
Οι πραγματογνωμοσύνες των δικαστικών πραγματογνωμόνων θα δοθούν στους συνηγόρους των συγγενών των θυμάτων για αξιολόγηση, ενώ ο ανακριτής θα τις αποστείλει και στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω έρευνα και λεπτομερέστερη αξιολόγηση σε σχέση και με όσα κατασχέθηκαν πρόσφατα, όπως καταγραφικά και servers στα γραφεία της εταιρείας που είχε την ευθύνη της βιντεοεπιτήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου.
Ειδήσεις σήμερα:
- «Η αγάπη μπορεί να σκοτώσει» . Το σημείωμα που άφησε ο 59χρονος αυτόχειρας, αφού δολοφόνησε τη σύζυγό του στις Σέρρες
- Η Αθήνα ανακηρύχθηκε η πόλη με τις καλύτερες μυρωδιές στον κόσμο. Δείτε τη λίστα
- Τάκης Οικονομόπουλος. Με τον ύμνο του Παναθηναϊκού το «τελευταίο αντίο» στο θρυλικό «πουλί»
- Δεν υπήρχε ύποπτο φορτίο στο τρένο των Τεμπών. Τι αναφέρουν πραγματογνώμονες στις εκθέσεις τους
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ