Από την προσεχή Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στα κέντρα διασκέδασης, επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο, παραμένει ωστόσο η καθημένη διασκέδαση.
Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης η κυβέρνηση υιοθέτησε την εισήγηση των ειδικών.
Παραμένει ο περιορισμός του 10% στα γήπεδα, με ανώτατο όριο τους 1.000 θεατές, ωστόσο, όπως είπε ο υπουργός, αναμένεται να επανεξεταστεί σε νέα συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων, την επόμενη εβδομάδα.
Παράλληλα, ο κ. Πλεύρης επανέλαβε πως δίνεται παράταση ως προς την ισχύ του πιστοποιητικού εμβολιασμού έως τις 7 Φεβρουαρίου, καθώς πολλοί εμβολιασμοί αναβλήθηκαν, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Ειδήσεις σήμερα:
- Πτώση στις πωλήσεις οχημάτων Tesla. Politico: Ο Μασκ θα παραιτηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες από μέλος της κυβέρνησης
- Το ΣτΕ θα αποφανθεί εάν τα “Airbnb” συνιστούν παράνομη μεταβολή της χρήσης ακινήτου από κατοικία σε τουριστική περιοχή
- Νέα ψυχρή εισβολή με πολικές αέριες μάζες. Προειδοποίηση Τσατραφυλλιά για «καιρικό ζουρλομανδύα»
- Ο ισχυρισμός της τυφλής μυστικίστριας για το σεισμό στη Μιανμάρ. Τα σενάρια για παγκόσμιο πόλεμο
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ