Η Πάμελα Μπαχ, πρώην σύζυγος του Ντέιβιντ Χέισελχοφ και μητέρα των παιδιών τους, βρέθηκε νεκρή, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το TMZ, η οικογένειά της ανησύχησε όταν δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της και αποφάσισε να ελέγξει την κατάστασή της. Το βράδυ της Τετάρτης (5/3), γύρω στις 10 το βράδυ, οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι της και τη βρήκαν αναίσθητη. Δυστυχώς, η 62χρονη ηθοποιός διαπιστώθηκε νεκρή από αυτοτραυματισμό με όπλο στο κεφάλι. Οι Αρχές ανέφεραν πως δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας.
David Hasselhoff’s Ex-Wife Pamela Bach Dead at 62 | Click to read more 👇 https://t.co/diEVBXtswv
— TMZ (@TMZ) March 6, 2025
Ο Χέισελχοφ και η Μπαχ ήταν παντρεμένοι από το 1989 έως το 2006 και απέκτησαν δύο κόρες, τη Χέιλι και την Τέιλορ Αν Χέισελχοφ. Το διαζύγιό τους ήταν ταραχώδες, με τη διαμάχη για τη συζυγική διατροφή να συνεχίζεται μέχρι το 2017. O ηθοποιός ισχυρίστηκε τότε ότι η πρώην σύζυγός του δεν είχε κάνει καμία ουσιαστική προσπάθεια να αποκτήσει δικό της εισόδημα. Όπως είχε πει στο δικαστήριο, «εφόσον και εκείνη είναι ηθοποιός, θα μπορούσε να εργαστεί και να εξασφαλίσει τα δικά της έσοδα».
Εκπρόσωπος του Ντέιβιντ Χέισελχοφ δήλωσε αποκλειστικά στην Daily Mail: «Η οικογένειά μας είναι βαθιά λυπημένη από την απώλεια της Πάμελα Χέισελχοφ. Είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και τη στήριξη που λαμβάνουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά ζητούμε ιδιωτικότητα καθώς θρηνούμε και προσπαθούμε να διαχειριστούμε αυτή την πρόκληση».
Η Πάμελα Μπαχ ξεκίνησε την κινηματογραφική της καριέρα το 1983 με μια εμφάνιση στο φιλμ του Φράνσις Φορντ Κόπολα, «Rumble Fish», όπου πρωταγωνιστούσαν οι Ματ Ντίλον, Μίκι Ρουρκ και Ντάιαν Λέιν. Αργότερα εμφανίστηκε στην τηλεόραση, όπου το 1989 συμμετείχε στη σειρά «Baywatch». Συμμετείχε επίσης σε σειρές όπως «Sirens», «The Young and the Restless», «The Fall Guy», «T.J. Hooker» και «Knight Rider».
Αυτός είναι ο λόγος που ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ εμφανίστηκε με έναν σταυρό στο μέτωπο σε συνέντευξη
Ελ. Βενιζέλος. Χειροπέδες σε 2 μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Πως είχαν πακετάρει 17 κιλά κοκαΐνης

Ειδήσεις σήμερα:
- Ένοχη η Μαρίν Λεπέν για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος. Καταδίκη και για οκτώ ευρωβουλευτές
- Κλείνει το ιστορικό καφέ «Γιασεμί» στην Πλάκα. Η συγκινητική ανάρτηση της ιδιοκτήτριας
- Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τη Λεπέν, για το αν θα στερηθεί ή όχι το δικαίωμα του εκλέγεσθαι
- Μιανμάρ. «Έλεγα στο μωρό μου, “μη βγαίνεις ακόμα”». Η στιγμή που έγκυος γέννησε την ώρα του σεισμού
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ