Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο δύο παρουσιαστών του «Channel 7» της Αυστραλίας, οι οποίοι επιτίθενται προσωπικά στον Νόβακ Τζόκοβιτς, χαρακτηρίζοντάς τον «ψεύτη, ύπουλο και μαλ@@κα».
Η συζήτηση μεταξύ της Ρεμπέκα Μάντερν και του Μάικ Άμορ του 7News δεν έγινε στον αέρα, αλλά καταγράφηκε από τα ανοιχτά τους μικρόφωνα, ενώ με κάποιο τρόπο διέρρευσε στο διαδίκτυο.
https://twitter.com/Niall_Boylan/status/1481096330177138688?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1481096330177138688%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1200097%2Fo-tzokovits-einai-pseutis-upoulos-kai-mkas-australoi-parousiastes-thavoun-ton-tenista-me-anoihta-mikrofona%2F
«Όπως και να το δεις ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ψεύτης, ύπουλος, μαλ@@ας» λέει η Μάντερν στον Άμορ.
«Να βγαίνεις έξω ξέροντας ότι είσαι θετικός… αμφιβάλλω ότι ήταν κιόλας θετικός» συνέχισε.
«Είχε μια γ@@@@νη δικαιολογία του κ@λου και τον χαντάκωσαν τα γ@@@@να ψέματά του», λέει μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής, επισημαίνοντας ότι πολλοί Αυστραλοί θα συμφωνούσαν με την άποψη που έχει ο ίδιος για τον Τζόκοβιτς.
Η Μάντερν διερωτήθηκε αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς είπε ψέματα για τα πρόσφατα ταξίδια του στην αίτηση για βίζα και ο Άμορ είπε: «νομίζω ότι θα τη γλιτώσει»
Στη συνέχεια λέειότι «δεν κέρδισε κανείς τίποτα βάζοντάς τον σε ξενοδοχείο μεταναστών» και κατέληξε: «η ζωή δεν είναι ποτέ δίκαιη. Κάποιοι πετούν πάντα στην πρώτη θέση».

Ειδήσεις σήμερα:
- Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με 212 χλμ./ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού. Μέσα στο αμάξι είχε και δύο ανήλικα παιδιά
- Τραμπ κατά Χάρβαρντ. «Είναι ένα αντισημιτικό ίδρυμα. Δέχεται φοιτητές που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας»
- Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ DJ στη Ναύπακτο για τα ποσοστά. Με 9 ράμματα στο αυτί ο ένας
- Ο Γιώργος Μοσχούρης το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι. Φέρεται να είναι μέλος της Greek Mafia
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ