Αττική Οδός. Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την αποζημίωση των 2000 ευρώ. Η διαδικασία αναλυτικά
Ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτημάτων για την καταβολή αποζημίωσης ύψους 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό όσων εγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.
Θα υπάρξει σχετική παραπομπή από το site της Αττικής Οδού.
Οι πολίτες θα κληθούν να δηλώσουν τα στοιχεία του οχήματός τους, τις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν του αυτοκινητόδρομου όπως και την ώρα εισόδου και εξόδου τους από αυτές.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες για τα στοιχεία που θα χρειαστεί να συμπληρωθούν από όσους δικαιούνται αποζημίωσης και τα δικαιολογητικά που θα απαιτηθούν.

Ειδήσεις σήμερα:
- Το μοιρολόι της Παναγίας στις Καρυές Χίου. Ένα έθιμο που διαδραματίζεται μετά το τέλος της ακολουθίας των Παθών (βίντεο)
- Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Μ. Παρασκευή. Υποχρεωτική ημιαργία για τα καταστήματα
- “Λαβράκι” της ΑΑΔΕ σε κρυφά Airbnb με κέρδη άνω των 8 εκατ. ευρώ. Πως τα εντόπισαν
- Αδειάζει η Αθήνα για το Πάσχα. Πάνω από 30΄οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό. Σύμμαχος η μείωση 12% στην τιμή της αμόλυβδης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ