Η εικόνα του Γιάννη Παπαγιαννάκη, προπονητή της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ και διασώστη της ΕMΑK, να προσπαθεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του καθώς επιχειρεί στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη είναι από τις πλέον δυνατές στιγμές των τελευταίων ημερών.
Τη φωτογραφία κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Α.Σ ΠΑΟΚ με την ακόλουθη λεζάντα:
“Η συγκλονιστική φωτογραφία του δικού μας, Ιωάννη Παπαγιαννάκη, προπονητή της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος υπηρετεί στα ΕΜΑΚ. Μόνο περηφάνια για τον δικό μας «Ήρωα»!”
Οι αθλητές των ακαδημιών του ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν με το πιο ζεστό τους χειροκρότημα στο “Ποσειδώνιο” κολυμβητήριο τον Γιάννη Παπαγιαννάκη, όπως φαίνεται στο ακόλουθο βίντεο.
https://twitter.com/AC_PAOK/status/1631724899759792138
Ο Γιάννης Παπαγιαννάκης υπηρετεί στην ΕΜΑΚ και για 17 ώρες προσέφερε ό,τι μπορούσε στο σημείο της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, μια πρωτόγνωρη εμπειρία στα 23 χρόνια υπηρεσίας του, για την οποία μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα Gazzetta.
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Facebook)

Ειδήσεις σήμερα:
- Το μοιρολόι της Παναγίας στις Καρυές Χίου. Ένα έθιμο που διαδραματίζεται μετά το τέλος της ακολουθίας των Παθών (βίντεο)
- Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Μ. Παρασκευή. Υποχρεωτική ημιαργία για τα καταστήματα
- “Λαβράκι” της ΑΑΔΕ σε κρυφά Airbnb με κέρδη άνω των 8 εκατ. ευρώ. Πως τα εντόπισαν
- Αδειάζει η Αθήνα για το Πάσχα. Πάνω από 30΄οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό. Σύμμαχος η μείωση 12% στην τιμή της αμόλυβδης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ