Από ασφυξία επήλθε ο θανατος της 27χρονης Πολωνής στην Κω, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα που διαβιβάστηκε ήδη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφός της.
Όπως έγινε γνωστό ο θάνατος της 27χρονης προήλθε από ασφυξία.
Η δολοφονηθείσα 27χρονη μάλιστα βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του 32χρονου άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.
Νωρίτερα, ο 32χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.
Παρά την ανεύρεση της σορού της κοπέλας και την επιβεβαίωση ότι πρόκειται για δολοφονία, η κατηγορία εναντίον του βασικού υπόπτου παραμένει η αρπαγή και η γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.
Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται

Ειδήσεις σήμερα:
- Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
- Τέμπη. Σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής. Δείτε LIVE
- Μετρό Λονδίνου. Το πιο ακριβό στον κόσμο, μετά τις πρόσφατες αυξήσεις
- Τέμπη. Επιτήδειοι εξαπάτησαν χρησιμοποιώντας το όνομα της οικογένειας του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ