Στις φυλακές της Τρίπολης μεταφέρεται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται κρατούμενος στη ΓΑΔΑ. Απολογήθηκε χθες κάτω από άκρα μυστικότητα στη 15η τακτική ανακρίτρια. Ο ίδιος συνέχισε να τηρεί τη γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διάταξη του εισαγγελέα σχετικά αναφέρει πως θα μεταφερθεί ως προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς εκεί κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά αδικήματα.
Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…
Ειδήσεις σήμερα:
- Europol. Εξάρθρωση δικτύου παιδικής πορνογραφίας. Δεκάδες συλλήψεις, έκλεισε η πλατφόρμα Kidflix
- Στο φως το πρώτο αρχαίο θέατρο των Ιονίων νησιών. Δεσπόζει στην καρδιά της αρχαίας πόλης της Λευκάδας
- Πτώση στις πωλήσεις οχημάτων Tesla. Politico: Ο Μασκ θα παραιτηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες από μέλος της κυβέρνησης
- Το ΣτΕ θα αποφανθεί εάν τα “Airbnb” συνιστούν παράνομη μεταβολή της χρήσης ακινήτου από κατοικία σε τουριστική περιοχή
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ