Απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών στην Αθηνών-Λαμίας από τις 11 το πρωί. Υποχρεωτικό τα αυτοκίνητα να έχουν μαζί τους αλυσίδες μετά την Κηφισιά
Με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, από την 11.00 ώρα της σήμερον 9/3/2022 έως ύφεσης των φαινομένων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).
Η ανωτέρω κυκλοφοριακή ρύθμιση δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.
Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι διακόπτεται η κυκλοφορία σε μια σειρά δρόμων στους νομούς Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

Ειδήσεις σήμερα:
- Κλιμακώνεται η ένταση Ινδίας- Πακιστάν. “Ούτε σταγόνα νερού του ποταμού Ινδού δε θα φτάσει στο Πακιστάν”
- Ασθενής πήρε φωτιά και υπέστη εγκαύματα κατά τη διάρκεια χειρουργείου. ΕΔΕ από το υπουργείο Υγείας
- Το Πεκίνο διαψεύδει τον Τραμπ για τις συνομιλίες με τον Σι Τζινπίνγκ. «Δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις για τους δασμούς»
- Παγκόσμια σύναξη ηγετών στην κηδεία του Πάπα. “Σπαζοκεφαλιά” του Βατικανού το που θα καθίσουν
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ