Συμπλοκή μεταξύ ανήλικων σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι εντός του 15ου γυμνάσιου Αθηνών στην Κυψέλη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις ανήλικοι αλλοδαποί από την Αίγυπτο, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, εισήλθαν στο χώρο του σχολείου και θώπευσαν μια 12χρονη μαθήτρια.
Στην συνέχεια 5 μαθητές του σχολείου έτρεξαν να βοηθήσουν την συμμαθήτρια τους και ακολούθησε συμπλοκή με τους τρεις αιγύπτιους. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε ελαφρά ένας 13χρονος μαθητής από χτύπημα που δέχθηκε με ξύλο.
Στο σημείο έσπευσαν, μετά από ειδοποίηση του διευθυντή του σχολείου, αστυνομικοί της Ομάδας Δίας, που προσήγαγαν τους τρεις αλλοδαπούς στο Α.Τ Κυψέλης. Εκεί συνελήφθησαν ο 17χρονος και ο 15χρονος για σωματικές βλάβες, ενώ ο 15χρονος κατηγορείται και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αντίθετα αφέθηκε ελεύθερος ο 16χρονος.

Ειδήσεις σήμερα:
- Το μοιρολόι της Παναγίας στις Καρυές Χίου. Ένα έθιμο που διαδραματίζεται μετά το τέλος της ακολουθίας των Παθών (βίντεο)
- Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Μ. Παρασκευή. Υποχρεωτική ημιαργία για τα καταστήματα
- “Λαβράκι” της ΑΑΔΕ σε κρυφά Airbnb με κέρδη άνω των 8 εκατ. ευρώ. Πως τα εντόπισαν
- Αδειάζει η Αθήνα για το Πάσχα. Πάνω από 30΄οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό. Σύμμαχος η μείωση 12% στην τιμή της αμόλυβδης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ