Η εκτόξευση του νέου, πρωτοποριακού πυραύλου της Nasa για τη Σελήνη, στο πλαίσιο της πολυαναμενόμενης αποστολής Artemis 1, δεν θα γίνει ούτε αυτήν την Τρίτη, όπως είχε ανακοινωθεί, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, ανέφερε σήμερα η αμερικανική διαστημική υπηρεσία.
Υπό την απειλή της τροπικής καταιγίδας Ίαν, που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στα νότια της Τζαμάκιας, η Nasa θα προετοιμάσει τον πύραυλο και θα τον μεταφέρει για ασφάλεια στο κτίριο συναρμολόγησης.
Ο Ίαν αναμένεται ότι θα ενισχυθεί σε κυκλώνα τις επόμενες ημέρες και θα κατευθυνθεί, μέσω του Κόλπου του Μεξικού, προς τη Φλόριντα, όπου βρίσκεται το διαστημικό κέντρο Κένεντι.

Ειδήσεις σήμερα:
- Κλιμακώνεται η ένταση Ινδίας- Πακιστάν. “Ούτε σταγόνα νερού του ποταμού Ινδού δε θα φτάσει στο Πακιστάν”
- Ασθενής πήρε φωτιά και υπέστη εγκαύματα κατά τη διάρκεια χειρουργείου. ΕΔΕ από το υπουργείο Υγείας
- Το Πεκίνο διαψεύδει τον Τραμπ για τις συνομιλίες με τον Σι Τζινπίνγκ. «Δεν υπήρξαν διαπραγματεύσεις για τους δασμούς»
- Παγκόσμια σύναξη ηγετών στην κηδεία του Πάπα. “Σπαζοκεφαλιά” του Βατικανού το που θα καθίσουν
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ