Μεγάλες καταστροφές αφήνει πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε το Σάββατο (04/11) την Ξάνθη.
Οι ουρανοί άνοιξαν και μέσα σε ελάχιστα λεπτά σημειώθηκε έντονη καταιγίδα που συνοδεύτηκε από χαλαζόπτωση και ισχυρούς ανέμους.
Μάλιστα στην περιοχή κοντά στην ανατολική είσοδο της πόλης οι κάτοικοι μιλούν για την εκδήλωση ενός ανεμοστρόβιλου, ο οποίος μάλιστα αναποδογύρισε ΙΧ αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα και ξήλωσε κεραμίδια από οροφές σπιτιών.
Την ίδια στιγμή σημειώθηκε δεκάδες πτώσεις δέντρων μέσα στην πόλη αλλά και μεγάλων κλαδιών επί της οδού Γ. Κονδύλη, λίγο πριν το Αμοιρίδειο.
Η πυροσβεστική κλήθηκε να αντιμετωπίσει δεκάδες περιστατικά, ενώ ο ισχυρός άνεμος και η έντονη καταιγίδα προκάλεσαν υλικές ζημιές σε διάφορες περιοχές της πόλης.
Πτώσεις αντικειμένων από μπαλκόνια προκάλεσαν καταστροφές σε σταθμευμένα οχήματα ενώ ξηλώθηκαν και περιφράξεις γηπέδων.
Πηγή: xanthinea.gr

Ειδήσεις σήμερα:
- Το μοιρολόι της Παναγίας στις Καρυές Χίου. Ένα έθιμο που διαδραματίζεται μετά το τέλος της ακολουθίας των Παθών (βίντεο)
- Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την Μ. Παρασκευή. Υποχρεωτική ημιαργία για τα καταστήματα
- “Λαβράκι” της ΑΑΔΕ σε κρυφά Airbnb με κέρδη άνω των 8 εκατ. ευρώ. Πως τα εντόπισαν
- Αδειάζει η Αθήνα για το Πάσχα. Πάνω από 30΄οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό. Σύμμαχος η μείωση 12% στην τιμή της αμόλυβδης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ