Ένα παιδάκι μόλις τριών ετών εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας (24/2), από περαστικό στον Άλιμο να τρέχει μόνο του και ξυπόλητο στον δρόμο. Οδηγός που το εντόπισε κάλεσε την Ελληνική Αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας έσπευσε στο σημείο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το παιδάκι τριών ετών, που δεν φορούσε παπούτσια και μπουφάν, στον Άλιμο, βρήκε οδηγός ο οποίος κινητοποιήθηκε και επικοινώνησε τηλεφωνικά στην ΕΛΑΣ.
Το αγοράκι στον Άλιμο έτρεχε στη μέση του δρόμου, τη στιγμή που η θερμοκρασία άγγιζε τους 6 βαθμούς Κελσίου και, όπως έγινε γνωστό από τον τηλεοπτικό σταθμό, «έτρεμε» από το κρύο.
Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία και το έβαλαν στο αυτοκίνητο, για να ζεσταθεί. Μάλιστα, γειτόνισσα του παιδιού το αναγνώρισε, και οι αστυνομικοί το πήγαν σπίτι όπου βρήκαν τη 21χρονη μητέρα του, η οποία με τη σειρά της δήλωσε πως τη στιγμή που βγήκε από το σπίτι, κοιμόταν.
Ειδήσεις σήμερα:
- Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου που έτρεχε με 212 χλμ./ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού. Μέσα στο αμάξι είχε και δύο ανήλικα παιδιά
- Τραμπ κατά Χάρβαρντ. «Είναι ένα αντισημιτικό ίδρυμα. Δέχεται φοιτητές που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας»
- Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ DJ στη Ναύπακτο για τα ποσοστά. Με 9 ράμματα στο αυτί ο ένας
- Ο Γιώργος Μοσχούρης το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι. Φέρεται να είναι μέλος της Greek Mafia
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ