Ένας 27χρονος κάτοικος Ζακύνθου αλβανικής καταγωγής διέκοψε την εγκυμοσύνη της 19χρονης φίλης του το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2).
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο νεαρός πήγε τη σύντροφό του, η οποία διένυε τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της, στο σπίτι του. Την έδεσε, την χτύπησε και την εξαναγκάσε να πάρει φάρμακα, προκειμένου να πάψει να κυοφορεί. Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να αποβάλει.
Την επομένη το πρωί, ο 27χρονος μετέφερε την 19χρονη στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Μετά από καταγγελία, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν χθες Τετάρτη (21/2) τον δράστη, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Θα κατηγορηθεί, επίσης, για κλοπή, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Pixabay

Ειδήσεις σήμερα:
- Γιατί ο Μπομπ Ντίλαν ήθελε να χτυπήσει τον Γούντι Άλεν. Η ιστορία πίσω από τη γνωριμία των 2 θρύλων
- Τουρκικά ΜΜΕ. Η Ελλάδα πρώτη επιλογή για χρυσή βίζα μέσω αγοράς ακινήτων. Πόσα πλήρωσαν το 2024
- Στήριξη Βάσιας Τριφύλλη σε Φιλιππίδη για Παπούλια. «Είναι ωραία γυναίκα, πώς είναι δυνατόν να μην της δείξει κάτι;»
- Με καταδίκες για βιασμό ο δράστης των επιθέσεων με κατσαβίδι στο Κορωπί. Τα χειρόγραφα σημειώματα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ