Την πραγματοποίηση 24ώρης απεργίας στις 28 του Φλεβάρη, «ημερομηνία που συμπληρώνονται δύο χρόνια από το έγκλημα των Τεμπών», αποφάσισε χθες ομόφωνα το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.
«Το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ στη χθεσινή συνεδρίασή του, αποφάσισε, ομόφωνα, την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας στις 28 του Φλεβάρη, ημερομηνία που συμπληρώνονται δύο χρόνια από το έγκλημα των Τεμπών» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.
«Καλούμε τις Ομοσπονδίες, τα Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμιά συγκάλυψη στο έγκλημα, στις αιτίες και τους αυτουργούς και να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ για τα Τέμπη
«Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη χθεσινή συνεδρίασή του, αποφάσισε, ομόφωνα, την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας στις 28 του Φλεβάρη, ημερομηνία που συμπληρώνονται δύο χρόνια από το έγκλημα των Τεμπών.
Καλούμε τις Ομοσπονδίες, τα Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμιά συγκάλυψη στο έγκλημα, στις αιτίες και τους αυτουργούς και να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ».
Πηγή: reader.gr
Ειδήσεις σήμερα:
- Η «αυτοκρατορία» του πλούτου. Ο Έλον Μασκ στην Κορυφή της Λίστας Forbes
- Η Φίνος Φιλμ γιορτάζει την πρωταπριλιά με θρυλικές στιγμές του Ελληνικού Κινηματογράφου (Βίντεο)
- Μήνας αίματος στην Αττική. 18 Νεκροί από τροχαία. Χιλιάδες παραβάσεις στους δρόμους
- Διαιτητής έβγαλε νοκ άουτ τον προπονητή με… χτύπημα καράτε (Βίντεο)
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ